Հավը մեղրով
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
Հավ – 1 հատ
Սոխ – 1 հատ
Կանաչ սոխ – 1 կապ
Սոյայի սոուս – 2 ճ. գդալ
Մեղր – 2ճ. գդալ
Կոճապղպեղ
Սխտոր
Պատրաստման եղանակը` Հավը կտրատել, կոճապղպեղը և սխտորը անցկացնել քերիչով, այնուհետև պատրաստել մարինադ`սոխը, սխտորը, կոճապղպեղը, սոյայի սոուսը և մեղրը խառնել իրար: Ստացված մարինադով պատել հավի մսի կտորները, և թողնելմեկ ժամ: Վառարանը նախապեստաքացնելմինչև220աստիճան: Հավըտեղափոխելվառարանիտապակիմեջևեփել 30 րոպե: Ուտեստըմատուցելկանաչկտրատվածսոխով: Հավը մեղրով Անհրաժեշտ բաղադրիչներ` Հավ – 1 հատ Սոխ – 1 հատ Կանաչ սոխ – 1 կապ Սոյայի սոուս – 2 ճ. գդալ Մեղր – 2ճ. գդալ Կոճապղպեղ Սխտոր Պատրաստման եղանակը` Հավը կտրատել, կոճապղպեղը և սխտորը անցկացնել քերիչով, այնուհետև պատրաստել մարինադ` սոխը, սխտորը, կոճապղպեղը, սոյայի սոուսը և մեղրը խառնել իրար: Ստացված մարինադով պատել հավի մսի կտորները, և թողնել մեկ ժամ: Վառարանը նախապես տաքացնել մինչև 220 աստիճան: Հավը տեղափոխել վառարանի տապակի մեջ և եփել 30 րոպե: Ուտեստը մատուցել կանաչ կտրատված սոխով: